Att äta ute

Vilken dag mina vänner. Vilken dag. Jag har gjort saker jag inte trodde jag någonsin skulle kunna göra. Jag vet att det låter banalt men jag har varit nere i stan, bland en miljard andra människor, kändes det som i alla fall. Det var före detta frun som släpade ner mig dit för att titta på Måns nånting som spelade i stadsparken. Vi åkte buss ner, bara en sån sak och jag ville inte hoppa av en enda gång.


Sen stod jag där i folkmyllret och kände mig möjligen lite svettig, men det var det enda. Helt nykter, utan en droppe alkohol. Sen kommer mer go vänner. Jag åt på McDonalds. Nykter. Bland alla andra som satt och smaskade i sig sina hamburgare satt jag och åt mcnuggets och sörplade Fanta. Vet ni när jag senast kunde äta bland folk nykter? Det var 1999 jag åt, även då på McDonalds på vägen tillbaka från Öland. Jag trodde jag skulle sätta i halsen hela tiden, pulsen skenade och jag fick en panikattack av guds like. Sedan dess har jag inte ätit ute nykter en enda gång.


Jag kunde inte äta bland folk på jobbet heller utan gick hellre hungirg hela dagen eller smet in på mitt kontor där jag åt. Även hemma åt jag helst efter alla andra. Så fatta. FATTA! Jag åt på McDonalds idag. Nykter och fin.


Det är i sådana fall jag fattar att jag trots allt är på bättringsvägen. Det går sakta, men det går åt rätt håll hela tiden.

Träffar: 0

6 tankar på “Att äta ute”

 1. Hehe!
  Tickar tackar som urmakaren sade! Har inte skrivit på länge men är en trogen läsare!

 2. Yeps
  Haha. Jo barnen hjular av lycka, de har äntligen fått en pappa som kan äta med dem på McDonalds och int alltid köper hem kalla burgare och vissna pomes frites. De står bakom mig i kampen mot min tokighet. Faktum är att de står flera mil bakommig :-) Forza Elfsborg!

 3. Nja
  Alltsa,jag glomde en liten smiley i min kommentar,det sag sa elakt ut,jag menade ju det bara som en syrlig kommentar,inte elakt,du har humor,sa jag vet att du skiter i vilket,men som sagt,lagg till en smiley efter den kommentaren sa ser det battre ut……If elfsborg

 4. Kan bara….
  …gratulera till dina framsteg! Kan tänka mig att det känns prima. Prima är det här "i andra änden av stan" om man bortser från den latmask som attackerat mig de senaste dagarna, så det är inget allvarligt. :o)

Kommentarer är stängda.