Att prata om sig själv och hämningslös sex

Jajamen. Nu har lilla Jonas kört knarren alldeles varm. Först var jag på det där mötet. Jag kan väl lika gärna avslöja att det gäller min överkonsumtion av alkohol. Jag har beslutat att det får finnas gränser för hur mycket jag vill ramla ner i alkohålet och har även fått tydliga signaler från min omgivning om att det räcker nu. Nu har jag varit nykter i en månad så varför inte fortsätta med det. Förra gången var det 7 månader så det borde jag ju kunna slå tycker jag.


Men för att lyckas med det där behöverar jag hjälp, alltså har jag varit uppe på psykvårdens missbruksenhet och blivit intevjuvad i en dryg timma kring allt möjligt. När det gäller att prata om mig själv så trivs jag ju alldeles utmärkt med det så det var hur småtrevligt som helst. Vad resultatet av samtalet blir vet jag inte men jag skall tillbaka i september så får vi se. Sen tänker jag ta kontakt med AA med. Gäller bara att samla tillräckligt med mod som Nalle Puh sa.


 Efter det så åkte jag förbi ömma modern på lasarettet och drack en kaffe och rökte lite tillsammans med henne. Vi jobbar hårt på ytterligare strokes :-)


Jag träffade en gammal arbetskamrat och vi stod väl och pratade bort en stund. Det är alltid lika roligt att se reaktionen när jag berättar att jag är sjukpensionär. Folk har ruggigt svårt att hantera det där :-)


Efter det åkte jag ner till mitt lilla träslott och tejpade upp plast på det söndriga köksfönstret.


Så nu sitter jag här och skall alldeles strax upp och vaxa före detta fruns bil. Man har att göra. Efter det måste jag tillbaka till modern för att överlämna lite tändstickor eftersom det inte fanns i kiosken på lasarettet. Konstigt tycker jag. Modern kan inte hantera en tändare som det är nu så hon måste ha tändstickor så det blir en liten tur med mopeden till.


 Jag ringde före detta frun och frågade om jag fick ha hämningslös sex med henne men det fick jag inte. Men hon har bakat bullar så jag får tröstäta istället :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.