Avsnitt 35 varvid vår hjälte vaknar tidigt

Vaknade tidigt. Jättetidigt. Redan vid kvart i 5 var jag uppe och rumpade. Det hela beror nog på att jag somnade hyggligt tidigt i går kväll. Kanske har jag nytta av att jag tog mig lite ensamtid med. Ute är det kolsvart och ser kallt ut men här inne i mitt lilla träslott så är det mysigt ljust med lite lampor som lyser och relativt varmt även om jag huttrar lite. Får ta till min trogna fleecetröja så kanske det problemet löser sig.


Klockan 08.00 skall jag inställa mig hos före detta frun för att hjälpa till med tvätten medan hon infinner sig hos distriktsjuksköterskan med sin dotter för att vaccinera henne och sedan hastar vidare till tandläkaren. Tänkte att jag får hjälpa till med det där så kan jag slänga med lite av min egen tvätt med. Man får inte vara dum. Det är jag visserligen ändå men i alla fall :-)


Nu gäller det bara att jag inte tar en av mina berömda “läggasignerseanser” och somnar som en stock igen. Men med lite gott kaffe, musik och lite jäklaranamma så skall jag väl kunna undvika det.


Idag har jag inte så mycket att pyssla med förutom att ringa några samtal och den där tvätten då. Så jag hoppas att jag orkar ta mig i kragen och åka och träna. Men det är så tråkigt att träna ensam och före detta frun kan ju inte börja träna än efter operationen. Jag har inte kommit till det stadiet när man ser tydliga resultat och för allt i världen inte vill bli av med dem och alltså bara måste träna. Men som sagt. Förhoppningsvis så blir det av idag.


Men fram tills att det beslutet skall tas så är det en bit. Ska njuta av stillheten här nere i stugbyn där jag är mer eller mindre ensam såhär på höstkvisten. Man har det rätt så bra, det har man.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: