Bara ett inlägg om varför jag blir rädd av och för SD.

Jag är rädd.

Som andra generationens invandrare, som barnbarn till ett par modiga och starka människor som flytt undan förtryck och krig, som gått över isen mellan Finland och Sverige för att söka frihet och trygghet, slängts ut och sedan komma tillbaka för att den gången släppas in i Sverige. De levde tidigare i ett land som inte längre finns, Ingermanland.

De levde genom första världskriget, Ryska revolutionen, andra världskriget och finska vinterkriget.

Som en sådan person ryser jag, äcklas och blir rädd för och av SD. Om de hade bestämt då hade min mormor och morfar och deras 5 barn inte släppts in i vårt land.

Egentligen vill de inte ha mig i vårt vackra land.


 Men jag är svensk, stolt över det, det kan ingen ta ifrån mig.


 

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.