Bara ett litet lättsamt inlägg om årens gång och McCartney

Ja det var ett tag sedan.

Och McCartney spelar på 2015 Grammy awards. När fan ska en del åldras? VI pratar om att Keith Richard och Lemmy kommer vara de enda överlevarna efter universum gått under. Men va fan, de är ju amatörer på att åldras om man jämför med Sir Paul McCartney som sett ungefär likadan sedan han var 40 år

Beatles

Några meddelande till min Äldsta Son, arvtagaren till alla mina skulder genom Skype.

.[17:44:07] Bror Carlzon: Jaaa, jag vet, jag skrev det samma på FB både på min egen vägg och som kommentar på inlägget i en grupp. Men ibland är kopiera-klistra funktionen rätt bekväm. Varför laga det som inte är sönder liksom

[17:47:59] Bror Carlzon: Så där. Nu har jag använt det en gång till. Än så länge tre gånger. Kanske ska jag dundra iväg det till bloggen. Den behöver lite tjo och tjim efter att ha varit så dunderdjupt i 9 år. Lite ljus i tunneln liksom

Och nu har jag gjort det. Fyra gången borde räcka kan jag tycka.

Hits: 0

2 tankar på “Bara ett litet lättsamt inlägg om årens gång och McCartney”

  1. Hej. Tack för att du uppskattar bloggen. Jo, för varje röst som berättar så får man med sig 10 andra röster. När det gäller bloggkeen och bloglovin så tror jag att det inte längre, det har gått tidigare, att följa mig. Men jag kan snoka runt kring det där.

  2. Hej! Vilken jättebra blogg! Jag har själv ADHD och AST och bloggar om psykisk ohälsa. Ett av mina favoritämnen är stigmatiseringen av psykiskt sjuka och den allmänna okunskapen hos allmänheten. Jag blir alltid lika glad när jag hittar en till bloggare som är öppen med sina symtom!
    Går det att följa dig på bloggkeen eller blogloving?
    http://www.nouw.com/annorlunda

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.