Bara kort rapport från Viskafors.

Nya tider, snart nytt år.

Så jag gör som jag brukar när jag tycker livet ändrat sig tillräckligt, jag byter tema på bloggen, liksom för att markera. Ett nytt, stramt tema som borde visa med vilken stringens och glädje jag lever mitt liv nu för tiden.

I övrigt så är jag trött. Så in i bomben trött. Men vi måste in till stan för att hämta mediciner och köpa mjölk. Ständigt denna mjölk. Jag undrar lite hur många kalorier det blir i veckan. Det är ju så det börjat bli, jag klurar på kalorier, äter tomater innan jag går och lägger mig istället för en två skålar med flingor, socker och mjölk, tar en banan istället för en chokladkaka och ta mig fan om det inte börjar märkas.

Tyvärr kom jag inte hela vägen fram till bröllopet, jag är fet på bilderna, men jag får väl se det som en plump i protokollet. Saker får ta sin tid. I vilket fall som helst så börjar byxor och skjortor sitta bättre och bättre och jag kan plocka fram den ena efter den andra skjortan från gömmorna, de där som skapas när man går upp kraftigt i vikt fort.

Så på det hela stora får jag väl se det som en seger, en delseger. Helst skulle jag tillbringa dagen på soffan, titta på film. Det är ju det jag gör nu för tiden. Men livet måste få bestå av många små byggstenar som alla ska passa ihop. Så jag letar efter rätt bit som ska passa bredvid de andra rätta bitarna.

Fan, det här går ju bra ju.

Träffar: 0