Bara lite information kring kommentarer som gått lite vilse.

2012-05-10

14:03:41


Bara lite information.

Jag har haft en ruta under inläggen där det stått “vad ska jag skriva om härnäst” eller vad det nu var det stod. Jag har nu tagit bort den rutan eftersom en del av er har kommenterat inläggen genom den och det var ju inte tanken. Dessutom är pluggen helt urkass kodad eftersom den text som kommer fram till min mail blir helt märklig och kan inte heller se vem som skrivit den. 

Jag Klipper därför in den senaste kommentaren här så är jag tacksam om den som skrivit den vore så vänlig och skrev om den i kommentarsfältet. Jag vet inte vem som skrev den, men den var nog så klok.

Jag ber om ursäkt för krånglet och besväret.

Här följer kommentaren:


Du tröttar i alla fall inte ut mig. vetlilera på, det behöver man! har inte så mkt vettigt att säga, men det är så jädra lätt att sådant här händer, att det onda mörka tar över och plötsligt står man där blödande. och jag tror att maria förstår, men självklart så är det svårt för henne att se dig sjuk. i alla fall, stor KRAM, kämpa på. för det är du visst det värd!


Träffar: 0

2 tankar på “Bara lite information kring kommentarer som gått lite vilse.”

  1. Ah, lysande, kommentarer gillar jag men det klart, jag borde ha gjort det lättare redan för ett tag sedan. Jag tackar för dina fina ord! Fel, VI, jag och Den Helande Maria tackar. KRAM!

  2. Det var jag som skrev den där. Visste inte hur man gjorde!

    På det här sättet, som du har nu, är det tusen ggr lättare att kommentera.

    KRAM

Kommentarer är stängda.