Bara ha det gott

Ok, först kunde jag inte somna sen när jag väl slocknade så sov jag så djupt och länge att jag missade mötet i morse. Mardröm på mardröm avlöste vararndra. Jag var jagad av folk, letade förtvivlat eftet saker som jag bara inte kunde hitta. Skulle ringa ett samtal men glömde bort siffrorna hela tiden fast jag tittade på en lapp men numret.

Vaknade helt slut vid 12 och konstaterade krasst att jag sabbat upp mötet så jag tittade på en film innan jag somnade igen. Så nu har jag sovit några timmar till men det är mardrömmar precis hela tiden känns det som. Hungrig som en varg är jag med men här finns ju inget att äta. Eller, det finns lite pasta men jag har inte tillräckligt mycket vatten att koka det i, inte om jag ska ha kaffe i morgon.

Men det är lite konstigt för det kännt ändå som om de senaste dygnens turbulens är över. Känner mig mest bara trött, kall och oändligt ensam. Men annars mår jag tämligen hyggligt fakttiskt. Lite som att vakna upp ur en djup dröm där man förvånar sig öve att man gått i sömnen och inte vaknar på samma ställe som man somnade på liksom. Lite så här i efterhand så är jag glad över att saker och ting inte blev värre än de blev.

Så. I morgon får jag plocka ihop min skit, ringa till teraputtor av alla de slag och skaffa det där läkarintyget som försäkringskassan vill ha av mig. Denna veckan är det ingen idé att tänka på att träna men jag ska försöka komma igång nästa vecka. Dags att lägga om kurs lite.

Jag har glömt att göra mitt arbete för att hålla mig frisk genom att ännu en gång lägga mig platt på marken utan att göre ett jota för att jag ska må bra. Det spelar ju ingen roll hur mycket terapi man går på om man inte försöker lite själv med. Har tappat det fokuset.

Men denna veckan ska jag änga mig åt att läka själen lite, försöka bli vän med tant mamma igen bland annat. Pallar inte att vara ovän med henne nån längre tid.

Så snart ska jag tända en brasa och trivas, kanske kolla på en film eller två. Det känns lite som att det är lite kallare idag än det varit de sista dygnen här i träslottet men det kanske beror på att jag legat mesta delen av dagen under täcken. Så jag ska strax bädda ner mig igen. Då är det så gott att ligga varm och go och bara ha det gott.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.