Bättre, mycket bättre

Nu är lilla Jonas glad igen. Blivit inbjuden på lite samvaro med Polare S och jag tänker som så att då för jag väl fira midsommar idag då. Blir det mot all förmodan något midsommarfirande i morgon så är det bara en bonus. Före detta frun som jag har fått ett nuvunnet beroende är bara på telefonavstånd och solen skiner. Barskåpet är välfyllt och jag mår rätt bra. Inget glaskross i halsen, ingen gråt i bröstet. Jag är inte lycklig men jag är förnöjd.


 


Har bjudit ner mina stora barns moder med kamrat till stugan i morgon och vem vet. De kanske dyker upp före de går ut på kvällen. Vore toppen med lite sällskap på midsommarafton. Natten spenderar jag gärna själv. Är bara skönt att njuta av det nästintill eviga ljuset och den stilla sommarnatten. Det enda som kan ställa till det är det där regnet de utlovat. Men vad tusan. Då ligger jag väl inne med en god bok och tar mig en klar lite mellan varven.


 


Livet e inte så dumt den korta tid det levs.

Hits: 0

1 tanke på “Bättre, mycket bättre”

  1. ?
    Nu har jag nästan hunnit bli orolig – hoppas tystnaden beror på att allt är bra och att behovet av att skriva av sig är mindre än vanligt. Kram P.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: