Bilder från livet

Ibland får man svart på vitt hur viktigt färgerna är i våra liv. Hur dess olika skärpa och mättnad, eller frånvaron av nyanser och färger kan ändra hur man ser på saker och ting, hur man upplever dem.

Jag har alltid kameran med mig. Som alla har nu för tiden. I varje mobil finns det en kamera som möjliggör att man kan fånga en sekund av verkligheten och spara den för resten av livet. Ofta har jag även med mig min “riktiga” kamera. Den är vid det här laget gammal och sliten men bilderna blir bra. Visst vill ja ha en nyare, en bättre. Men den jag har är min och det är ofta jag ser världen genom den.

När man dessutom nu för tiden kan leka med bilderna i datorn, på ett sätt som endast de riktigt ivriga kunde göra förut, i sina mörkrum, så är möjligheterna att skapa sin egna värld. Så hör kommer några av de senaste bilderna, några är identiska förutom hur jag har behandlat dem i datorn.

Träffar: 1