Bio, badkar och våta hundar

Jag försöker få med mig före detta frun på bio men får inget vettigt svar utav henne. Helst skulle jag vilja se “Bourne ultimate” som går på stadens biograf för tillfället men jag vet inte om den faller före detta frun på den vackra läppen.

Fryser gör jag hela tiden. Som en våt hund i mars ungefär. Givetvis har jag begåvats med en sprängande huvudvärk med, lite som kronan på toppen. Men det är inget som inte ett varmt bad och lite Alvedon kan avhjälpa. Men jag får nog inse faktum och flytta upp till tant mamma i veckan för nu är det rent av obeboligt i det lilla slottet. Det enda som stiger där är kostnaden för el-elementen men någon värme ser jag knappt röken av.

Att flytta in hos tant mamma har sina klara fördelar. Bland annat så får jag in tv-kanalerna på datorn igen. Kan var nog så gott att ligga i bäddsoffan och titta på tv när höst och vintervindarna viner runt knuten. Sen är det ju rätt trevligt när man slipper gå 200 meter för att komma till toaletten, det får erkännas.

Men om jag inte fått tag på någon lägenhet tills våren så ska jag allt flytta ner till stugan igen. För det är gott att leva därnere när vädret tillåter.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: