Blickar som upplöses

Är det för att jag fyller år idag som jag fått dimsyn? Är det ålderns som hunnit ikapp mig? Trots all flykt från allt som har med livet att göra? Jag kan inte koncentrera blicken, allt blir lite blurrigt liksom. Jag letar och letar efter mina glasögon, det par jag vet måste ligga någonstans i lägenheten, inte det paret jag tappade bort på Morrissey-koncerten för tusen år sen.

Jag finner inget, inga glasögon, ingen klar syn. Kanske är det dags att köpa ett par läsglasögon? Va fan. Det här gillar jag inte alls.

Nä, jag tar nog och duschar och ger mig ut i världen igen, men hund och blurrig blick.

 

Yngre, tröttare, fullare, fetare. Men ändå yngre. Yngre än nu.

 

 

, Blickar som upplöses, WoBWorld

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: