Blir det nån djäkla jul i år eller?

Hulda Hustrun är fullt upptagen med att feja och dona inför julfirandet. Nu flaggade hon inför ännu mer frånvaro då hon ska fixa det mesta av maten som skall spisas på julafton som ska firas hos hennes broder. Själv så har jag väl inte så mycket val eftersom det hela bestämdes helt utan min medverkan. Så går det när ens enda medverkan till julplanerandet är en enda lång hostattack.

Jag ska försöka få hjälp av Hulda Hustruns äldsta dotter att köpa min julklapp till Min Vackra Kvinna. Själv har jag gett upp tanken på att komma ner till affärerna idag eller i morgon och jag kan bara hoppas att de har kvar det jag planerat att köpa. Sen har jag bara kvar julklapparna till min yngsta son. Men det hinner jag säkert köpa bara jag frisknar till aldrig så lite.

Som det känns nu så vill jag bara lägga mig och sova bort hela julen. Den här eviga virusinfektionen jag har bara kör över mig fullständig. Känns som om jag sprungit jorden runt, så trött är jag. Ingen som helst julkänsla har jag överhuvudtaget.

Men, det är väl bara att hoppas på att jag hinner friskna till före julafton. Jag har ju fortfarande några dagar på mig. Hoppas kan man ju alltid.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.