Bokslut för vecka 37, 2007

Det tar sin lilla tid att värma upp mitt lilla träslott. Varmt kaffe i magen hjälper lite men det kan man ju inte sitta och dricka i allt för stora mängder såhär mitt i natten. Mina två katter har draperat sig kring mig, tror de fryser med. Snart är det dags att krypa till kojs och det verkar som om det får bli dubbla täcken i natt.


Nu när jag kan summera veckan så har det varit en bra vecka. Trots oron för före detta fruns tillfrisknande efter operationen och att hon som vanligt ska sätta igång med att rusa omkring och städa och allt vad hon gör för tidigt och oron för hur det skulle gå med tant mamma när hon kom hem från lasarettet så har ju allt löst sig väl.


Jag själv har inte fått hälften av det jag planerat för veckan utfört men när fick jag någonsin det? Mycket snack, lite verkstad, det är lilla Jonas i ett nötskal. Men en resa till Göteborg och titta på fotboll har jag hunnit med. Jag har äntligen sett de där Bourne-filmerna och fann dem mycket underhållande. Jag har gosat lite lagom med katterna. Jag har nog gått ner nått hekto till även om jag inte tränat i veckan och slarvat lite med maten.


Jag har hunnit läsa lite i min bok som jag håller på med. Många goda koppar kaffe har det blivit. Jag har fått vara nära före detta frun nästan hela veckan. Det har nog varit det bästa med allt.


Den kommande veckan kommer jag inte att sova hos före detta frun. Vi vill inte förvirra barnen. Det räcker med att så många andra tror att vi blivit tillsammans igen när sanningen är, för mig lite bitterljuv, att vi är bara ovanligt goda vänner och att jag sovit där för att kunna vara behjälplig med det P inte klarat göra själv, nyopererad som hon är. Fick jag själv bestämma vore det annorlunda men det får jag inte så det är bra med det.


Men jag har mitt lilla träslott med mina katter och friden som härskar här nere. Det enda frågetecknet som finns är hur min tant mamma klarar sig själv hemma. Kanske får jag flytta upp dit tidigare än det var tänkt för att hjälpa henne med det dagliga. Men det får jag nog reda på lite mer om i morgon när jag ska kolla läget med min moster som varit med modern sedan hon kom hem och som åker hem till Trollhättan på tisdag.


Men nu när jag gjort bokslut för veckan är det dags att lägga sig för att läsa lite och sedan sova några timmar.


God natt go vänner!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.