Boring.

Nu är jag nästan snuskigt uttråkad. Lider dessutom av galopperande dålig fantasi. Blir liksom varken hackat eller malet av något. Som en rastlös ande driver jag omkring i hemmet. Det där med att slappna av när man varit uppe i varv är inte min grej. Här gäller allt eller inget. Hela tiden.

Det är nästan så jag önskar att jag inte städat igår, så jag hade något att göra. Jo, jag vet, man kan ju städa en gång till. Men det vore väl allt för neurotiskt till och med för mig.

Varje drift i hemmet slutar med att jag sitter i köket och rökar. Fan, jag borde få VIP-kort från tobaksbolagen. “Berättigar till fri cancer i valfri kroppsdel”.

Egentligen skulle jag nog behöva sova lite. Jag har visst bara sovit 5 timmar de senaste två dygnen. Men jag är inte det allra minsta trött. Slö men inte trött. Kroppen går på det där välkända övervarvet. Theralene tack. Eller en stadig grogg. Eller att köra huvudet i väggen tills jag svimmar.

Däremot orkar jag inte ducha. Inte byta kläder. Inte äta. Hm, känner jag igen det här? Ah, just det ja, det var ju så det började det hela en gång i tiden. Känns tryggt.

Äh, jag pumpar i mig mer espresso och går ut med jycken. Så någon av oss blir glad i alla fall. Just nu ligger hon och är lika uttråkad som mig. Hon har fått tuppjuck på sin gamla snuttefilt, som egentligen är ett gammalt örngott som hon en gång i sin ungdoms dagar slet sönder och som hon vissa dagar stolt går omkring med som om det vore ett Nobelpris eller nått.

Det brukar vara ett bra tecken på att hon behöver komma ut och rusa lite. Nästa steg brukar vara att börja bita på sina egna ben. Så vi går väl ut då.

Vi behöver båda något att göra.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.