bråk, grillning och sova i äldsta dotterns säng

Oj vilken dag det var igår då! Jag drabbades av akut ensamhet men hela världen var upptagen. Givetvis var det före detta frun som räddade mig genom att komma ner till mitt lilla träslott med sina små barn. Vi grillade och allt var väl i världen. Sen vet i fasen vad som hände men vi blev ovänner. När hände det senast.


Vi rök ihop som två bufflar på prärien och det var höjda röster, gapande röster, fula röster, sneda röster. Men som vanligt när det gäller före detta frun och jag så kom vi på att så kunde vi inte ha det så vi tog ett rejält samtal där vi hade 10 minuter var att lägga fram våra argument utan att den andra fick avbryta eller lägg sig i. Så när vi turats om några gånger så var vi de bästa av vänner igen. Gudskelov.


Sedan for färden upp till före detta fruns hem där vi tittade på film på tv. När väl filmen var avtittat så somnade jag i (nu kommer en lång beskrivning) före detta fruns äldsta dotters säng som var tom för natten.


Så i morse blev jag väckt med kaffe på sängen och trots att jag var surögd och tvär i början så nog vaknade jag. Sen lånade jag (lång beskrivning igen) före detta fruns äldsta dotters cykel ner till mitt träslott och här sitter jag nu.


Vi har kommit överrens om att jag ska sova däruppe i natt eftersom jag ska upp till sjukgymnasten i morgon och behöver helt enkelt bli väckt på morgonen för att inte försova mig igen. Jag är kass på att vakna när jag väl somnat. Jag somnar inte lätt men jag vaknar ännu svårare. Gudarna måste vara tokiga som gav mig före detta frun att känna.


Kom på att om jag glömmer en bokstav blir det “före detta fun”. Nu får jag leta upp något annat fun. Engelska ni vet :-)

Träffar: 0

1 tanke på “bråk, grillning och sova i äldsta dotterns säng”

  1. Hallå!
    Vad bra att ni blev sams igen efter bråket. Ni kanske behövde rensa luften lite, vad vet jag? Bra också att Pernilla erbjöd sig att du får sova hos dem i natt. Att missa ytterligare ett avtalat möte vore inte till din fördel nu om man säger… Förresten; träffade Maggan idag som vi jobbade med i larmet om du kommer ihåg? Hon hälsar!

Kommentarer är stängda.