Chansen till ett längre lyckligare liv. NextFit W8-Fight Borås.

Bloggen ligger lite i träda just nu.

Men det betyder inte att jag inte skriver. Jag skriver nästan dagligen på boken jag håller på med, dessutom skriver jag i en gemensam blogg jag och Den Helande Maria har där vi skriver om den enorma chans vi fått genom NextFit och Tony Holm som driver det hela med avundsvärd kraft och fart.

Chansen går ut på att vi under 12 veckor ska få personlig coachning, gratis gym på Onyx, kostråd, sponsrade kläder, sponsrad mat till ett lågt pris, allmän pepp, personlig kontinuerlig uppföljning, vi har en dietist och en läkare och en personlig tränare inkopplade på hela organisationen och gör vi bara som vi ska så kommer hälsan i vår vara betydligt bättre och dessutom tror jag på att vi kommer må bättre psykiskt med.

Vi har fått en gyllene chans och kommer ta den. Vi kommer ge oss ut på den där dagliga powerwalken i en timma som vi ska göra, vi ska lyfta allt so lyftas skall, vi skall hoppa och studsa och bära och slita i.

Vår blogg om det där finner ni här. NextFit w8.Fight Borås. Så välkommen in för att läsa mer om vår chans till bättre hälsa, starkare psyke och allmänt välbefinnande.

pepp

 

Träffar: 0