Dag 1 utan min vän

Så var första dagen utan före detta frun avklarad. En rätt tråkig dag. Rätt och slätt. Jag har väl inte fått något minnesvärt gjort, tänkt några djupa tankar eller skrivit något speciellt. Känner mig fortfarande konstigt trött, har väl någon infektion i kroppen kan jag tro.

Har pratat lite sporadiskt med före detta frun genom sms och msn. Nått telefonsamtal blev det visst med. Men i övrigt så har jag klarat mig alldeles själv som en stor kille :-)

Ute är det svart som i en tjärburk men härinne så lyser lamporna hemtrevligt och det sprakar från brasan. Jag funderar lite på om man borde äta något, jag har bara ätit lite couscous, men jag orkar bara inte ens tänka tanken på att göra något att äta. Så jag tar en cigg till istället och lurar på om inte det bästa vore att sova lite. Det är ju en dag i morgon med liksom och då måste jag nästan ta mig upp till tant mamma för de stänger av vattnet i morgon.

Blir väl inte att träffa före detta frun i morgon heller kan jag tro. Hon ska visst ut på kvällen om jag fattat allt rätt. Men det kanske är lika bra det. Vi har umgåtts så tätt så det är nog bara bra att ta ett break. För mycket skämmer det goda som de säger. Det är svårt att hitta ett nytt liv när man lever mitt uppe i det gamla liksom.

Nä, om jag inte ska hungra ihjäl så får jag nog bädda ner mig och lägga mig att läsa lite. Värre kunde man haft det :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.