Dagen så här i efterhand

Så gingo dagen till vila och natten föll över våra arma själar. Jomen, det har blivit kväll igen. Eftermiddagen spenderade jag mestadels sovande medan kvällen avnjöts hos före detta frun i gott sällskap och med tvn som föremål för vår dyrkan.

Jag har upptäckt att det där Facebook tar en farlig massa tid från annat som jag kan göra. Man blir liksom sittande där som ett fån och jagar ninjapoäng, letar folk och skickar menlösa saker fram och tillbaka.

Men nu sitter jag i lugn och ro på tant mammas bäddsoffa och funderar på att sova lite. Jag har varit en duktigt kille och diskat, sett till att modern tagit sina kvällstabletter och så har jag tittat på lite tv.

I morgon ska jag träna hade jag tänkt. Träna och sedan sola. Vad jag ska fylla resten av dagen med har jag ingen aning om. Eftersom jag och före detta frun bestämt att vi ska låta varandra vila från varandra så kan jag inte lita på hennes sällskap. Det känns lite kymigt eftersom jag mår så bra i hennes närhet, men för vår vänskaps skull så får jag vänja mig vid att inte tillbringa så mycket tid med henne.

Så, vila för att orka möta ännu en dag, låta natten ha sin gång och kanske finna lite ro under de svartaste timmarna innan solen skiner igen. En nog så god idé.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.