Dagen såhär långt

Vilken bummer. Kom ju i säng i tid i går och var ju bara uppe och rumpade en liten stund runt halv ett så jag vaknade full av energi vid 8 i morse och tänkte ta mig an dagen med full fart. Men…

Jag lade mig för att läsa tidningen och tror du inte fan jag somnade igen. Jag vaknade vid 14 tiden och undrade vad tusan som hände. Hur kommer det sig att jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden på dagen när jag absolut inte kan somna på kvällen?

Men om du inte sover på dagen så somnar du lättare på kvällen, säger nu den irriterade läsaren. Nope, svara jag då. Inte alls. Vore det så lätt så vore det ju inget problem. Räckte bara att skaffa sig lagom mycket att göra på dagen för att hålla sig vaken sen skulle jag sova så gott hela natten. Men inte då. Det enda som händer är att jag somnar förbannat sent ändå och följdaktligen blir snortrött dagen efter istället.

Det var så det var när jag jobbade. Då kunde jag sova kanske 3 timmar varje natt under arbetsveckan för att sedan vara medvetslös hela helgen.

Men det går i perioder det där. Sen helt plötsligt somnar jag vid 21 tiden på kvällen och vaknar vid 6 på morgonen alldeles av mig själv så det är väl bara att vänta ut det hela. Det verkar med tanke på gårkvällen som jag kanske kommit in i en sån period nu. Vore trevligt.

Det jäkla exemet blir bara värre och värre, spelar ingen roll vad jag smörjer händerna med :-( Kliar till förbannelse gör det med. Fortsätter det såhär så får jag beställa en läkartid på vårdcentralen. Nu har det spridit sig till fingrarna med så jag blir lite lätt orolig.

Nä. Nu ska det drickas kaffe minsan.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.