Där galenskap frodas.

Det behöver hända något inom mig nu. Det är som att samma sak sker om och om igen. Samma känsla av att hela tiden vilja lägga sig för att sova. Samma känsla av att det inte finns någon som helst mening med att vara vaken och i den här världen. Drömmar om att drömma.

Det är väl som det ska vara när man väntar in stormen som man vet kommer. Då när det blir sådär förunderligt tyst och blåsten byggs upp nästan helt omärkligt. Strax innan regnet faller ner på torra asfaltsvägar. Man kan bara söka skydd och härda ut i väntan på att solen ska skina varm och beskyddande igen.

Det finns nog tusen saker jag skulle kunna göra för att hålla den där känslan ifrån mig. Men jag orkar inte. Vågar inte släppa tanken på att snart smäller det. Jag är förbannat rädd för att 5 års hårt arbete ska gå åt helvete på bara några månader, kanske till och med veckor.

Två veckor kvar nu. Två veckor och två dagar. Jag är inte redo. Det är inte så att jag inte vill vara redo. Jag är bara inte redo. Jag är inte hel nog att gå utan kryckor och gips. Man vill att jag ska springa innan jag lärt mig gå. Läkares eller mina egna ord spelar ingen roll. Det sitter något troll någonstans långt från mig och spelar schack med mitt liv.

Dessutom så hejar ett helt land på det där trollet. Tycker att det gör rätt som tar beslut utan att ens bry sig om vad experterna på vård anser.

Skit samma. Jag tar en kopp kaffe till. Sväljer ner klumpen i halsen och förtränger så gott det går. Hoppas bli mirakulöst hel på 16 dagar. Kanske kan det funka utan att jag sjunker eller faller eller bryter upp gamla benbrott igen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=lK5sIE1PEwQ&feature=related

Timmen är sen. Men när?

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.