Datorhelvete

hå jaja. Sicket elände. Polara C var här igår och vis satt och trivdes natten lång när datorn bara brakade ihop. Eftersom vi är datanördar båda två så satt vi och fipplade med BIOS och diverse intällningar till vi nån gång framåt morfontimmarna kom överrens om att fallet var olösbart.

GUDSKELOV så tog jag en total backup för bara tre dagar sedan så jag knatade hem till tant mamma för att hämta skivan med programmet för att återskapa datorn. Väl där så somnade jag så gott i soffan och sov ända tills soc ringde och min sochandläggare kunde berätta att jag kanske skulle få en lägenhet i…. Viskafors. I jävla Viskafors.

Vet att jag ska vara tacksam för att samhället fortfarande kan ställa upp med sådan hjälp jag nu till sist fått. Men Viskafors? Har de ens affär där tro?

Ett antal mil från stan, rena bonnvischan. Men som sagt, jag får vara nöjd med det jag får kan jag tro.

Men i vilket fall som helst så är jag mätt, har precis ätit lasagne och är trött som bara den. Man blir det när man sitter och tjattra och snattrar hela natten.

Så nu tänker jag sova lite.

Träffar: 0

2 tankar på “Datorhelvete”

  1. Det finns affär..
    Det är väl ingen metropol direkt men jag hoppas du kommer trivas. det är ju ändå bara 10-15 min till borås. Hoppas det går bra för dig i lägenheten sedan..

  2. Dessutom…

    …finns det en pizzeria där pizzorna är ljuvliga!!!!! Och det går ganska bra med bussar in till stan om du nu inte vill ta moppen.

Kommentarer är stängda.