De senaste 24 timmarna i resumé

Nu är regnet tillbaka. Igår var det riktigt varmt och gott. Jag valde ju som jag tidigare berättat att köra knarren i bara matchtröja till modern på lasarettet och det gick bra. Alldeles underbart gick det. Solen sken och det var bara när den gick i moln som det blev lite kallt om lilla magen.


Väl uppe på lasarettet haffade jag modern när hon precis kom från sjukgymnastiken och vi gick diriekt ut och satte oss och röka. Jag drack en kopp kaffe och solen sken varm och god på oss där vi satt.


När jag kom tillbaka från lasarettet tog jag mig ett varmt bad, seda åkte jag och före detta frun ner till affären och köpte lite gott att äta framför tvn när Elfsborg spelade.


Tja, sedan Elfsborg blivit totalt överkörda så lade jag mig att sova och här sitter jag nu, dagen efter. Var uppe en sväng tidigare i morse men jag somnade på soffan efter ett litet tag så nu är jag yrvaken igen.


Jag har lovat att städa toaletterna här, som tack för att jag får vara här så mycket som jag är. Lite nytta får man väl göra. Sen ska detköpas klorin också. Det går åt en hel del för att tvätta bort de där snusfläckarna som jag lyckats göra på lakanen. Men nu har jag snusförbud i sovrummet. Kanske lika bra det.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: