De små sakerna i livet

Ok. Så här sitter man som ett fån och funderar över livet. Precis i början på det nya året, det som skulle bli så bra hade jag tänkt mig. Men nu sitter jag värre i skiten än jag någonsin gjort. Det är nästan lite komiskt att varje gång jag tänker att ”nu kan det fan inte bli värre i alla fall” så brakar det loss och allt ramlar ner ytterligare en bit ner i hålan.

Kanske är det tänkt som en prövning av min styrka det hela. Tja, jag pallar väl av det hyggligt kan jag tycka. Jag har inte lagt mig platt än i alla fall. Bara den där lägenheten kunde ramla in så vore det bra. En dörr att stänga om sig, lite värme och ett dass. Mycket mer behöver man inte har jag upptäckt.

En fördel med att livet trasslar till sig som det har gjort för mig är att man börjar uppskatta de små sakerna i livet. Som en varm kopp kaffe på morgonen. Eller att kunna ta sig en tupplur på eftermiddagen. En katts vänskap.

Vad ska man med ett stort hus till? Man kan ju ändå bara vara i ett rum i taget liksom. Saker och prylar är väl roligt att ha men i sista änden så spelar de ingen som helst roll. Hellre solsken än en ny tv, vilken dag som helst.

Så kanske kommer jag att titta tillbaka på den här perioden i mitt liv med tacksamhet om x antal år? Vem vet?

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.