Den breda vägen

Så, jag vandrar den breda vägen, den som bär åt helvetet. Vågar jag leva så mycket längre till? Jag vet inte. Jag har gjort det mesta. Jag har varit intagen på psykiatrisk avdelning. Min kropp hade fått för mycket alkohol för länge och enda lösningen var att lägga in mig, söva ner mig och där var jag. Man fick inte ens ha tändare utan var tvungen att be om eld från personalen. Där låg jag, ett vrak i männskokropp, ensam, förtvivlad och ångestfylld.

Men det är länge sedan nu. Nu är jag klokare. Dricker mig inte sönder och samman längre. Bara lite trasig. Men den väg jag går på är fortfarande bred och välasfalterad. Min tillvaro är fylld av de enkla lösningarna, jag drömmer fortfarande om långa kvinnoben i silkesstrumpor och höga stövlar. Vackra ögon och mjukt hår.

Jag vet inte ens om jag är intresserad av den smala stigen. Helvetet kanske blir bra. Vem fan vet? Kanske kommer döden att vara trevlig? Kanske möts vi där? Kanske tar vi en pilsner med djävulen och skrattar åt det faktum att vi var livrädda för att leva när vi gjorde det?

För är det inte så, att det som hindrar oss att leva livet fullt ut är just livet självt?

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.