Den lesbiska kärleken

Ok. Så gårkvällen blev… annorlunda. Jag beslutade mig för att bryta dödläget och gav mig ut i krognatten där jag träffade en gammal kollega. Vi jobbade ihop för många år sedan och det blev ett glatt återförenande. Jag blev inbjuden till henne på efterfest på Norrby och var väl inte så där jättesen på att tacka ja.

Men väl där så blev allt som i en dålig porrfilm. Hon och hennes väninna började kyssas och klä av sig och hålla på. Nå, hade det varit en porrfilm hade jag dragit fram en enorm sak ur byxorna och hoppat på dem. Såklart. Men inte lilla Jonas inte. Nä jag satte mig i vardagsrummet, laddade ner Robbie Williams på datorn, det gick på ett kick eftersom männskan hade 100-lina och sen låg jag i soffan och filosoferade, messade med L och hade det rätt så bra.

Det kom en massa ljud från sovrummet men eftersom jag är en duktig kille så ignorerade jag det hela och låg där och funderade på allt mellan Tito Beltran och månlandningar. Sen vet jag inte riktigt hur jag bar mig åt men jag vaknade i morse på golvet, under bordet. Damerna sov gott sammanslingrade så jag beslöt mig för att ta min Mats ur skola och påbörjade den låååånga promenaden upp för backarna till det jag kallar hem.

Så. Nu sitter jag och är en erfarenhet rikare, bakis så det skriker om det. Det blir nog mycket sova idag misstänker jag :-)

Tänk. Vem kunde tro att hon var lagd åt det hållet? Man lär så länge man lever har jag märkt.

Men i vilket fall som helst så tror jag att det hela livade upp mig lite för jag känner mig inte lika desperat idag som jag gjorde ett tag i går kväll.

Tänk vad märkligt livet kan vara.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.