Det är inte jag som skapar min egen lycka. Det är min familj som gör det.

Ett plötsligt anfall av lugn och lycka. Men det ska nog gå över med lite tur.

 

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/Bror.Carlzon.Jr/posts/10153629871160890″ bottom=”30″]

Träffar: 1

2 tankar på “Det är inte jag som skapar min egen lycka. Det är min familj som gör det.”

  1. Ursäkta sent svar. Jag har inte gått in på bloggen förrän nu på några dagar. Har klurat och funderat. Jag känner att jag vill få lite styrsel på bloggen, ge den ett syfte. I nästa inlägg så skriver jag lite om hur vårt liv ser ut just nu. VI är rätt trasiga. Men, som jag brukar säga, jag har varit betydligt värre i skiten och det gick att ta sig ur det med så man får aldrig sluta hoppas och jag är säker på att allt kommer bli bra/bättre med våra liv, men faen vet hur. Det vet man aldrig förrän efteråt har jag märk.t Kram! Kramar kan man aldrig få för många åv, så, tack!

  2. hur har du det med allt ditt och med marias svacka? håller du i dig?
    kram

Kommentarer är stängda.