Det bara fortsätter på samma sätt.

2012-05-05

14:06:35


Stjärnlogg 4896514.

Inget har hänt. Espressobryggaren gurlar förtvivlat i köket men den kommer liksom inte till skott. Som en väldigt gammal man som ser en väldig ung och vacker kvinna. Eller pojke beroende på mannens tycke och smak.

Soffan står kvar i butiken. 

Spegeln vägrar byta åsikt kring hur den tycker jag ska uppfatta mitt ansikte. Så jag har bestämt att inte tända lampan nästa gång jag går in i badrummet. Enda valet, vi spar ström och alla är glada. I alla fall jag.

Vår spegel när jag går in i badrummet.

 Jag röker. 

Dricker kaffe.

Vi ska till stan för att köpa nudlar. Eller fläskfilé beroende på ekonomi. Det lutar åt nudlar. 

Sonen sitter i soffan. 

Den Helande Maria står i duschen. Med lampan tänd. Snart ska jag duscha med, fast jag undrar om det spelar så stor roll, med ett sådant ansikte liksom. 

Jag kommer nog glömma ladda mobilen innan vi åker till stan. Det brukar vara så. Där sitter man full av lust att facebooka, smsa, ringa okända människor i Kalix och lyssna på ett hett vax med någon fin populärorkester med duktig vokalist och trivsam batterist men får istället stirra ilsket genom fönstren och hata livet.

Så. På det stora hela så är allt som det började, bara några timmar senare. 

Slut logg.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.