Det du ser är bara en bit, en liten bit av mig!

2012-01-27

00:33:29


Ännu en sjuk dag.

Det börjar bli tröttsamt nu. Vi går här som två skuggor, var och en fylld av sin infektion och som det alltid blir när det är så, våra grå själar. Hon får ingen ro. Sover högst 2 timmar i sträck, sedan är hon uppe och rumpar för att röka eller gå på toaletten. Det måste slita isär livet totalt.

English: Opel Kadett B Automatic Deutsch: Opel...
Image via Wikipedia

Själv har jag ont i hela kroppen, men mest i armarna. Det känns som träningsvärk, men som alla vet vid det här laget är det så långt från min värld som helst att få det.

Hostan har nästan lämnat mig. Den börjar tyna bort. Men en enorm trötthet har tagit över min tillvaro. Fast, det går ju över, det vet jag ju. Precis som Den Helande Marias hud kommer läka. Det spelar tyvärr ingen roll att vi vet det. Spökvandringarna fortsätter ändå.

Men jag har bestämt att morgondagen kommer bli fantastisk. Jag har den möjligheten nu för tiden. Jag har fått en liten, liten, krage där jag kan lyfta mig själv. Den har tagit 10 år att bygga upp, men den nya medicinerna jag fick för ett år sedan har förändrat hela mitt liv. Jag är långt ifrån frisk och hel. Det är jag för skev i skallen för. Men jag mår så vansinnigt bättre än jag gjorde bara för tre år sedan när allt var svart dag som natt.

Den helande Maria har ingen krage. Inte än. Hon behöver hjälp och stöd, hon är värd allt det där mer än någon annan jag känner. Hennes kämparglöd är fantastisk att se. Jag är stolt och hedrar över att vara hennes.

Vi pratade lite om det där med hur vi framstår på bloggarna. Det är ju bara en del av personligheten som kommer fram. I det här forumet skriver jag mycket om hur jag mår, innerst inne. Inte allt, långt ifrån allt. Men det jag väljer att visa.

Däremot, jag är inte som bloggen visar. Precis som vi alla har olika personligheter på jobbet, med våra vänner, med den vi håller kär, med barn och när vi sitter i terapisession. Att missta bloggJonas med hela personen Jonas är som att titta på mig genom ett nyckelhål. Bara en liten bit av tårtan.

Jaja, nog om det. Nu är det natt och jag har lovat Maria att jag ska lägga mig i tid i dag. Så jag packar snart ihop mig själv och lägger mig för att sova. Jag ska ju orka med vår fantastiska dag i morgon!

Enhanced by Zemanta

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.