Det blir alltid värre framåt natten

Ja herre je. Nu har man ställt till det för sig. Sov gott i mer eller mindre 12 timmar. Det är ju bra. Problemet är bara att jag sov precis tvärtom när man borde sova. Så hela dagen försvann och nu sitter jag och tittar på tv och undrar hur i hela fridens namn jag ska kunna ordna upp den här dygnssörjan jag satt mig i.

Det enda trevliga med det hela var att händerna var riktigt “okliiga” när jag vaknade men det gick över efter ett tag. Men stund utan det eviga kliandet var skönt.

Det jobbigaste med att vara vaken på natten är att alla känslor blir förstärkta. Känner man sig ensam så känns det som om man vore den enda levande människan i världen. Är det längtan som bor i bröstet så blir den outhärdlig och sorgen blir näst intill outhärdlig när jag längtar efter före detta frun.

Svartsjuka, ensamhet, sorg, rädsla för framtiden, allt blandas till en coctail som virvlar runt i skallen som en sandstorm och river upp allt det lugn man samlat på sig under dagen.

Jag tänker med glädja på dagen jag hade med före detta frun igår. Hur trevligt det var att umgås. Jag önskar bara att jag räckte till för henne. Att jag kunde ge henne det hon behöver. Men det kan jag inte. Det har hon sagt själv och så är det. Det är bara så det är. Jag räcker inte till.

Men, allt det där kommer kännas bättre i morgon när solen skiner igen.

Gudskelov.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: