Det kan alltid bli värre

Så klart. Det ska bara vara såhär idag. När jag var nere i stugan för att titta till mina katter så stank hela träslottet av kattpink. Någon av katterna hade bestämt sig för att pinka på golvet av någon outgrundlig anledning. Disken stod givetvis kvar i köket med den skillnaden mot förra gången jag såg den att det växte mögel lite här och där. Gräset behöver klippas. Buskarna behöver trimmas. Stugan behöver dammsugas.


Men, jag släppte ut katterna i trädgården, ställde en skål med mat under stugan och en skål med vatten och stängde dörren resolut bakom mig. Jag får ta tag i allt det där i morgon när före detta frun åker till vad det nu heter för att festa loss och jag blir alldeles ensammen här i staden. Då ska jag fixa i stugan.


Nu ska jag upp till modern. Egentligen borde jag väl inte åka dit eftersom jag fortfarande är ´rejält förkyld men det gick inte riktigt fram när jag talade med henne på telefonen. Så jag får vackert ta och åka upp med risk att smitta stackarn med hosta och snuva.


Givetvis har jag fått tillbaka min yrsel igen. Den kommer som ett brev på posten när jag är stressad eller sjuk. Nu är jag både stressad och sjuk på en gång så nog är jag yr alltid. Men men. Det kunde vara värre.


På något sätt.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.