Det kliar i hela kroppen

Fn vad uttråkad jag är. Uttråkad och samtidigt urtrött. Känner för att göra någonting med vet för mitt liv inte vad. Det är söndag liksom. Jag borde vara nöjd med att kunna ta det lugnt och bara slappa men det kryper i hela kroppen på mig. Aldrig är man nöjd.

En del av krypet kan förklaras med att jag lider av kraftig ”föredettafrunabstinens”. Vi träffades ju bara på matchen igår och sen har jag inte sett röken av henne förutom några trötta sms. Konstigt att saknaden efter en människa kan komma så fort. Men hon har fullt upp på sin sida av världen så det är inte mycket att göra åt det hela.

Jag funderar på att sätta mig på mopeden och åka ner till stan för att sola lite, men det ser kallt ut ute. Kanske ska jag kolla på någon film? Köpte fyra såna där ”2 för 99-kronor” i förrgår. Nu kom jag på att den ena av dem, ”Världarnas krig” hade jag redan men den ligger bland alla filmer i förrådet bland allt annat jag äger. Får väl byta ut den där filmen om jag hittar kvittot.

Nä, det här känsloläget måste jag ta mig ur innan jag blir alldeles tokig av kliet i kroppen. Det verkar som om det krävs någon form av aktivt ställningstagande från mig själv för att komma ur det hela så jag får väl ta tag i det hela istället för att sitta här och gnälla över det.

Så jag gör det.

3 tankar på “Det kliar i hela kroppen”

  1. Tunn linje…
    Linjen mellan att ha svar på allt och att vara besserwisser är tunn. Hemligheten ligger nog i hur man framför det hela… Av egen erfarenhet vet jag att det kan vara svårt att reglera det när man "är mitt i det" och precis när man pratat klart inser man hur illa det lät.Att vara medveten om problemet/egenheten är ett steg i rätt riktning. Men det är klart: har man alltid rätt kan det vara svårt att va ödmjuk o eftertänksam eller hur? *asg*

  2. Gå ut i naturen
    Du är ju lyckligt lottad som har en liten stuga med tillhörande trädgård!! Gå ut och jobba i den nu Höstgräv rabatter ,kratta löv och dylikt Det ger energi Gå hellre en promenad än titta på film på dagarna Du sparkar igång endofinerna och blir mycket gladare!!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: