Din puls ligger utom det genomsnittliga intervallet.

Konversation med äldsta sonen.

Eller, snarare monolog från min sida, som vanligt. Att lyssna på andra ligger inte för mig så länge jag inte får betalt för det, som när jag arbetade. Så, jag tjattrade med den unge mannen och här ser ni vad som sades.

Unge man, jag behagade ta en dag igår när jag roade mig med att bryta ihop totalt och återigen rotade fram min lilla vana att vid sådana tillfällen först skälla sönder hela världen, väggar som tak som levande varelser och någon dörr när jag ändå var igång. Sen lade jag mig på badrumsgolvet i mörkret och låg där och tyckte förfärligt synd om mig själv.

[15:43:29] Daniel Carlzon: bland all kattpiss?

[15:50:26] Bror Carlzon: Om det vore så väl, för katthelvetena, i alla fall en av dem, har tagit som vana att pissa i vår säng mest hela tiden och det var väl det som gjorde att jag hotade döda allt som innehåller den allra minsta dna av katt i sig. Sen skulle jag rusa upp lite effektfullt från stolen jag satt på i köket varav jag halkade på golvet i mina raggsockor och nä, sådant gör inte att man blir gladare.

dans

Att tufft rusa ut ur rummet kan ju ibland kännas rätt ok, man har fått fram budskapet, men då man istället ligger som en skalbagge på rygg på golvet så blir man ju inte gladare precis. DÅ är det läge för badrumsgolvet och efter lite manliga tårar somna för att sedan vakna av att tvättmaskinen tömmer sig på vatten, röret som skall leda vattnet till golvbrunnen ligger snett och vattnet rinner ut på golvet, och då givetvis på en själv så känner man att nä, den dagen var inget vidare.

Katter skall förbjudas fortplanta sig över hela världen och om 17 år har vi en kattfri värld och då ska jag fira genom att dricka för mycket gin och lägga mig på gräsmattan och skrämma barnen, skita ner mig, skrika högt, dricka mer gin, skrämma barnens föräldrar, pissa i trappan, övergå till vodka och Björnebrygds allra pissigaste öl, dra av mig byxorna och smeta in mig med skiten och pisset och springa omkring och sjunga små grodorna.

Allt detta för att bara festa till det att katter icke mer existerar.>

[15:52:27] Bror Carlzon: Och vips hade jag skrivit ett blogginlägg. Blir bara att klippa och klistra den här haraden på bloggen. Har börjat göra som Birro, skriver samma sak på flera ställen om jag är nöjd med det jag skrev. Alltid något som kan göra livet lite lättare.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.