Dreams are nothing more than wishes …

Jag försöker verkligen.

Men det är svårt. Som att lära sig gå utan ben. Jag hankar mig fram i det här nya livet. Är opålitlig och väldigt nära lögnen. Men jag tittar upp, den blyertsgrå himlen lovar ingen, men ger desto mer. För den kan skifta karaktär. Bli blå, bli vacker, eller vackrare, välj själv.

I väntan på bussen försöker jag fördriva den ständiga tråkigheten, det där som är livet, mellan blixtar och vackra tankar är det bara leda. I alla fall ser jag det som så. Leda och väntan. Nu väntar jag på bussen, andra dagar på döden och vissa dagar monstret inuti mig själv.

Jag försöker verkligen.

Jag lovar.

Men livet är verkligen inte bara letargi och gråa dagar. Det är vackert och skimrande ibland och det är för de gångerna vi livet på. Tror jag. Jag väljer att tro på att andra tycker som jag. Men fan vet.

himmel--sol--fukt_19-121670

Jag lämnar lampor och dörrar bakom mig. Stänger sällan in något. Låter det välla fram, om det så är något så enkelt som en tvättkort. Jag slänger maniskt in kläder i tvättmaskinen, för se, jag har en luktfobi. Får för mig att jag luktar illa. Blir paranoid. Dränker mig själv med renande vatten och får panik när jag finner en fläck på mina kläder. Häromdagen fick jag en stor kaffefläck på magen och jag har inte funnit lugnet än. Jag satt där och var solkig och paniken drev mitt hjärta att skena. Men jag höll masken.

Var jag satt? Förlåt, jag glömde berätta det. Jag satt på en medlemsträff för Balans Borås Sjuhärad. Jag svettades, svetten rann utefter ryggen, pannan läckte. Allt blev förvridet. Men jag är van, jag har gjort det tusen gånger förut och jag gjorde en gång till.

Det gick bra.

Men kommer det fortsätta gå bra.

Jag är rädd.


And a wish’s just a dream, wish to come true / If only I could have a puppy,


 

Träffar: 0