Drömmar om koldoft och altan.

Gardinerna fladdrar.

Sommaren står på balkongen och knackar. Vintern är över och vad mig anbelangar så kan den dra åt helvete överhuvudtaget. Bort, iväg. Aldrig mer. Låt november aldrig visa upp sitt otäcka fula tryne igen.

Det är lättare att leva på våren. Man kan se fram mot sommaren istället för att sörja att den redan är över. Det är banne mig inget att förakta.

Doften av grillkol har redan lagt sig som en dimma över landet. Hur kommer det sig att människor får sådana grillnojor att de inte kan leva utan att grilla på sommaren? Varför grillar man inte på vintern? Ok, det är kallt att stå ute, det köper jag. Men ändå. Hela landet har ju byggt altaner som står tomma hela långa vintern och när väl solen visar sig så åker ägarna iväg till sitt sommarställe.

Jag vill också bygga en altan. Jag är vansinnigt avundsjuk på de som kan, har råd och ork att bygga en.

Men just nu nöjer jag mig med koldoften.

Träffar: 1