Du kommer aldrig se färger på mitt sätt.

2012-04-09

14:05:42


Jag är här nu.

Ser du? Ut från skuggor, mörker, knastrande grus. Skovlars slammer. Inget rår på mig. Ingen kraft kan slita mitt hjärta från dess rum. Skogar av tankar. Går du in där kommer du aldrig mer ut. Jag är hemtam, jag är vild. En stenars herre. 

Is, jag är is och falnad eld. Det jag söker kommer jag aldrig finna. Sagan slutar så. Guldfärgad himmel. Svart vatten. Min plats är där. Precis tre centimeter från dina läppar, dina andetag. Kanske blir jag den luft du andas. Kanske är du min. 

Vissa stenar är vassare än knivar. De stenar som bildar berg och väggar för mitt liv. Om jag blir en port kan du kanske få vara en fågel som bär frön av ord och kärlek. Det beror på mitt lynne, på min klockas tid. Det beror på mig. Inte dig.

Så lever jag, skapar mörker och gömmor. Ner bland träds rötter och jord som faller av regnets tyngd. Mina pappersblad tar jag i mina händer innan jag kryper ner dit solens strålar är bannlysta. Blad som innehåller kartor och vägvisningar till det som är kärnan inuti de roller jag spelar för dig. Jag gömmer mig. Gömmer mig för din skull. För min skuld.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.