Efter ett gräl mellan de som älskar.

Så jag slet mig loss. Från mig själv. För att inte såra vår kärlek. Från de orden jag var rädd för att säga. Ord som inte skulle ha någon annan funktion annat än att såra. Tänkte, hon är värd bättre, jag är värd bättre, vi är bättre än så.

När allt de fula i mig svalnat, bleknat dött, skrev jag, fylld av skam, men med ett försök till försvar:

Perfekt. För… Jag är säker på att vår kärlek är evig. Bara krånglig, knepig, högljudd, varm, brinnande, passionerad, vacker, men ibland lider den av en gnutta influensa.
 
Idag är Det inte vardag, idag säger vi “syns snart” glöm inte min doft, min smak och hur våra hjärtslag känns när vi är så nära vi kan, med mig i dig, dig runt mig, svett som blandas, sömn som är lika medverkande som det vakna.
 
Så, låt oss ta ett glas vin, vara med vara med varandra och inte två personer ensamma tillsammans.
 
Låt oss hämta ut paketen, låt oss gå i skogen, låt oss prata, kyssas, förvåna mig, ta mig med storm. Låt stormen ta oss. Låt oss vara stormen.
 
Bara vandra in, du, vår Oscar, din, min kropp.
 
Låt oss använda varandra, låt oss vara det vi blir när vi är varandra. Låt mig påbörja saknaden efter dig genom att lämna dina safter, ljud, ord, smak, det jag ser när du rider mig, det jag ser när jag är bakom dig.
 
Låt oss försiktigt njuta av vin, varandra. Göra grannarna avundsjuka. Göra världen avundsjuk.
 
Låt oss hämta ut paketen, skratta, bli kåta, kära, dyrka varandra, världen, låt oss få hundarna att skämmas över oss, jag vill vara skamlös med dig. Risig men inte full, kåt men inte självisk.
 
Låt oss gå i skogen och andas. Låt mig älska dig, lär mig att bli den perfekta älskaren, den perfekta partnern, den bäst människan. Lyft mig, så jag kan flyga med dig upp mot Gudarna med dig i mina armar.
 
Tillåt mig att sörja över nästa vecka. Förbjud mig att såra dig. Förbjud dig själv att göra mig illa.
 
Idag är vår kväll. Med smaker, safter, kön, skratt, lycka, tid, bara tid som jag skall försöka stoppa för mig själv i en vecka.
 
Var sträng mot mig, bli svag inför mig, med mig och låt mig leda.
 
Jag älskar dig. Mer än allt annat. Mer än livet. Du är livet.
 
Låt oss vara skamlösa, släppa inbillade spärrar, vara totalt nakna inför våra själar.
 
Det är min bön till dig. Dörren är öppen. Storma den och låt mig falla på knä inför dig. Jag älskar dig.
 
Jag ser dig, du känner mig. Ta på mig. Viska alla världens ord till mig. Be mig göra saker ingen annan bett dig om.
 
Slit i mig, bit i mig, smek kyss, hela, trång in i min ande, våldta mina tankar, sug musten ur mig. Väck mig med din mun runt mitt kön, låt mig väcka dig med mina händer och ord.
 
Vi är två som är en. Skäll på mig på morgonen, låt mig inte smita undan mina löften, tala med mig. Skrik åt mig. Ge mig allt du vet jag inte kan, vet, har. Låt mig fylla dig med min kunskap, ta emot den som en älskare ta emot sin mans säd.
 
Låt oss lära allt vi inte kan. Hör mig, kräv min tystnad när du talar. Låt oss chocka världen, men på så sätt att de förstår att det är de som har fel.
 
Låt oss fylla varandra. Sök upp mig när jag rymmer, för jag rymmer aldrig från dig, bara frå mig själv, för att inte säga, göra mer än det du är värd. För att låta mitt mörker svalna.
 
Älska mig och mitt hjärta. Älska, knulla, använd, min kropp. Kärlek, respekt, inuti vår kärlek och ibland vackert som Eden och ibland på gränsen.
 
Jag älskar dig.
 
Fortsätt vara allt du är, jag vill ha mer av allt. Jag vill ha allt. Min enda bön är att du inte sakta bryter ner dig, försvinner inför mig.
 
Mitt krav på mig är att vara en del av vårt liv, inte fly till sömnen hela tiden. Utan berätta för dig hur den här totala lyckan även kan samsas med en depression. Det är höst. Oavsett hur lycklig jag är dödar mörker en del av mitt inre.
 
Ge mig hela dig så ger jag allt det som är jag. Låt mig stötta dig och stötta mig, för jag behöver din hjälp.
 
Vi kan vara för evigt. Det  enda hindret för dig är oss.
 
Låt oss dricka lagom mycket, vi ska glädjas åt din resa, jag ska sörja min ensamhet, Men jag ska även ljubla för jag vet att du kommer tillbaka.
 
På samma sätt som lyckan och depressionen i mig existerar på samma gång.
 
Kräv av mig att jag är din dröm, din åtrå, din balsam. Kräv och jag levererar. Berätta för mig vad som är rätt, lär mig vad jag ska undvika. Lyssna till mina önskningar, drömmar, tro mig när jag bedyrar att du är den jag sökt.
 
Låt mig fotografera dig. På promenad. När vi äter. När du sover. När du ler och när du är koncentrerad i ditt jobb.
 
När du är naken, när du smeker dig själv, suger mig, väcker mig.
 
När du talar i telefonen, i badet, i bilen.
 
För varje sekund av Det du är är viktig, viktigast i världen.
 
 

Kanske var det rätt ord. Kanske för melodromatiskt, för mycket. Kanske var de precis de ord som var rätta, sanna och i vilket fall vet jag att de var ärliga.

Träffar: 61