En älskad vän, en älskad familjemedlem. En älskad katt.

2012-05-16

08:58:39


Bästa vännen.

Igår fyllde min katt 9 år. Eller, för en del kanske hon är en katt, för mig är hon en kompanjon som följt med mig hela den långa resan ner och sedan uppåt igen. Hon har tröstat mig när jag legat och stirrat i väggen för länge. Hon Kan inte prata men jag vet ändå vad hon säger.

Hon är viktig för mig. Jag tror inte många förstår hur viktig hon är. Att ha någon som tröstar om natten, som spinner i knät på kvällen när alla ljus är släkta hos grannarna men fortfarande lyser hos oss eftersom jag inte vågat släcka är en gåva.

Nu är hon en lady. En dam ut i kloändarna. Vi är fler i vår familj nu. Det är en harmoni bland oss, trots alla djupa svarta tankar som jag och Den Helande Maria så ofta har. Men jag vet alltid att Chips, min älskade vän, ligger längst upp på bokhyllan och spanar, håller ordning på hunden, vaktar så att inget ont händer mig, oss.

Jag hoppas hon lever i många år till.

Grattis Chips.

Chips, förstår ni nu varför älskar den katten?

Hits: 0

2 tankar på “En älskad vän, en älskad familjemedlem. En älskad katt.”

  1. Jo jag vet i alla fall en del av hur du saknar honom. Men som du säger, han har det bra där. Förövrigt så tackar och niger Chips för ditt grattis.

  2. Chips… vackra Chips, hon är Verkligen mycket mer än bara en katt.. På samma sätt som Yamas är mer än en katt.
    Det gör dock mer ont än någon kan ana att jag inte kan ha honom här. Saknaden efter honom gör ont, men jag vet hur bra han har det.
    Men nog om Yamas.
    Grattis Chips, hoppas jag får många år tillsammans med dig ♥

Kommentarer är stängda.