En bön om stabilitet.

Det var medlemsmöte med Balans Borås igår kväll och det var för mig mycket givande.

Både att få dela med sig av sina egna erfarenheten men även, det viktigaste, att få ta del av andras berättelser och tankar och känslor och problem andra människor haft och har. Vi har bipoläritet som gemensam nämnare och som vanligt när jag träffar mina olycksbröder och systrar slås jag över kraften som finns i sjukdomen.

balans-logo-riks

Det är vanligt att människor med högskoleutbildning eller liknande är bipolära, eller att högpresterande människor är bipolära. Vi går på lite högre varvtal än de flesta. Det vore väl väl om det vore så, att det var den enda tecknet på bipoläritet. Men vi kraschar ofta med. Lite för många röster i skallen, för många tankar på en och samma gång, för mycket eld som brinner i själen som kräver skatt av livet.

Jag är tacksam, nyfiken och glad över att få var en del i nybygget Balans Borås som ordinarie ledamot. Den Helande Maria sitter i valberedningen. Dessutom, i föreningen finns det människor som vet precis hur det kan vara när man snurrar upp sig för mycket eller när man gått vilse i universum och helst bara vill ligga under ett täcke och slippa tänka på något mer än andningen.

 

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.