En bra början.

, En bra början., WoBWorld
Image via Wikipedia

Nu är jag ikapp. Det tog bara lite tid. När jag vaknade i morse mådde jag bra igen. Det var inga problem att gå ur sängen, jag har sovit som en sten hela natten. Lite pirr, eller vad man ska kalla det, i magen har jag, men inte det illamående jag haft i några dagar. Det här blir nog bra det med, känner jag.

Jag inser ju att det kommer pendla fram och tillbaka. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag pendla mellan ilska, nyfikenhet, sorg, depressionstecken och bara helt vanliga dagar i livet.

Solen skiner, jag är pigg. Vad mer kan man begära en fredag? Det som förr hade knäckt mig för flera månader har bara tagit några dagar att smälta. Jag vet fortfarande inte hur det kommer att gå. OM jag kommer fixa det här. Men jag är ikapp mina känslor. Vi är på samma nivå, känslorna och jag.

Jag är nog nästan glad idag. I morgon får vi se vad det blir av den känslan.

 

En bra dag.

 

 

, En bra början., WoBWorld

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: