En bra dag.

Gårkvällen ägnades åt smågodis och slöande. Idag är jag lika trött men mår lite illa av godisdieten. Fasen vet vad som hänt, men det är tredje gången i mitt liv som jag köpt smågodis. Troligen så är det väl frånvaron av pilsner som framkallar detta enorma sockersug kan jag tro. Gungor och karuseller liksom. Ta bort en sak så lägger man genast till en annan. Kaffe köpte jag med igår. Givetvis glömde jag kaffet i affären. Så det får bli thé idag med. Funkar kanske inte lika bra som kaffe men funkar.

Eftersom det är söndag så tänker jag låta dagen ta över allt jag gör. Såsom man brukar göra på söndagar. Ingenting alltså. Gå och skrota, läsa lite, kanske kolla på en film. En snabb promenad i höstregnet. Någon söndagsstek har jag inte, fast det var nog rätt så länge sedan någon överhuvudtaget åt en sådan. Nu är det väl pizza eller kinamat som gäller på söndagar. Synd, för stek är gott.

Dagen rullar på.

Hits: 0