En dag som snart försvinner.

Här kommer bärsärkarna
Image via Wikipedia

Grådag. En sådan man helst vill glömma. En sådan man kommer glömma. Minnet av den kommer falla isär och spridas i så små bitar att den helt försvinner. Den är smetigt jämn, den grå dagen.

Själv så tar jag slemlösande, inhalationer och nässpray. För att känna mig bättre. det tar väl inte bort grunden till alla små problem men den tar bort de små problemen. Slemfri och med rosselfri andning. Precis som att vara frisk fast med en gnutta feber.

Det är lite ändrade planer. En dag när saker utanför min kontroll tar över livet. Inget och ingen jag skriver om på bloggen. Men som sagt, saker händer. Så jag får bege mig lite senare. Tanken att vara hemma hela dagen gick i kras.

Men allt är ok, säger jag åt mig själv. Allt är ok och allt går över. Det är ju så livet fungerar säger jag åt mig. En lugn och övertygande röst i mitt huvud. Så jag dricker mitt kaffe, röker en halv cigg i taget och funderar på vad jag ska äta till frukost. Tänker att jag ska ta en dusch. Men jag väntar lite till. Orken finns inte där riktigt än. Den står än så länge i hallen och har inte ens fått av sig jackan.

Men jag har bjudit in orken, tänker bjuda den så lite motstånd jag bara klarar av. Den förtjänar det, efter att varit utestängd så länge. Så många år.

Livet rullar på.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.