En del människor borde inte släppas ut från sina lägenheter!

Jag är dunderförförbannad idag. Kan bara inte släppa det. Finns gott om gubbar som borde begravas i förtid. Jäklans snorgärs till gubbe. Jag lovar, det går ihop.

Ska förklara mer senare men nu är jag så förbannad att det nog lätt blir överilat och i affekt.

Hon kallas farlig, jag en dålig hundägare och hunden borde avlivas enligt den där gubbtjyven.

2 tankar på “En del människor borde inte släppas ut från sina lägenheter!”

  1. Hahah, ja jag har satt upp lappar i alla trappuppgångar om att jag vill att de hundägare som känt sig hotade av Dipp skall kontakta mig per telefon. Sen skrev jag även om vad gubbfan hade sagt och gjort utan att nämna några namn. Så nu känns det mycket bättre. Sen ska jag skriva av mig här på bloggen med. Men tills dess så ska jag njuta av den oerhört vackra dagen. Jag önskar dig en fantastiskt dag :-) Tack!

  2. Ge gubben en cyberlusing så känns det kanske bättre :) Det är alldeles för vackert väder för att vara förbannad. Åtminstone mer än en timme. Ha en fortsatt skön dag ( om du kan )

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.