En död orm i mina ådror.

2011-11-27

13:57:32


Tunga lemmar.

Bly i ådrorna.

Varje tanke sipprar bara ut genom små, små hål inuti mig. Jag får anstränga mig, locka fram vakenhet. Kaffe efter kaffe. Varje böna för sig. Funderar på att ta duschar i vatten så kallt att det fryser om det bara tappar en grad. Första advent med kemikalier i blodet. Alla världens lågor stannar strax innan de når mig. Nu är det grottväggar som omger mig.Urberg.

Kaffe
Image via Wikipedia

Varje bokstav står för sig själv, utan sammanhang, utan hem. Biverkan sägs det vara. Själv tycker jag att det känns lite som att döden försöker lura min kropp. Ett hjärtslag saktare och dimman blir svärta. 

Ibland undrar jag om det är värt allt det där för att bli frisk(are).

Fast jag försöker kämpa mig upp till ytan igen. Söker vägar att orka lyfta mina armar, reda ut varje avsikt. Fan att det ska vara så svårt att vakna.

Mer koffein, mer nikotin, mer liv.

Nu tack.

Fotografi taget av Den Helande Maria. www.missmanic.se

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0