En förändring hur liten den än är kan förändra livet.

Saker som knyter gårdagen till morgondagen utan att hoppa över dagen som är nu.

På förekommande anledning: Ja, jag heter Bror, det är mitt tilltalsnamn nu.  Bror Jonas Harald som jag alltid hetat, men det blev Jonas som tilltalsnamn när jag var liten. Nu är oredan uppklarad. Var vänlig respektera mitt beslut.

Nog för att det är svårt såhär i början, även för mig, men det är namnet som gäller. Utan hos morsan, då vågar jag inte berätta det, för det var hon som ville jag skulle heta Jonas. Så jag får helt enkelt ljuga henne rakt upp i ansiktet, som när jag var tonåring. För många kommer jag vara Jonas, som alltid och det är ok. Det stör mig inte.

Men min faders namn har gått i arv och jag är redo för det nu. Den nuvarande Bror Jonas Harald är förhoppningsvidare klokare än hans far var och har dessutom mediciner farsan hade behövt för ett bättre liv.

Men du farsan, det är första gången på många år nu jag sagt det. Jag älskar dig.

känner sig välsignad med Henrietta Carlzon. (5 foton)

Träffar: 0

2 tankar på “En förändring hur liten den än är kan förändra livet.”

Kommentarer är stängda.