En förgiftad man talar om rädsla

Jag har duschat, länge och väl. Kanske ville jag aldrig gå ur duschen utan stå där livet ut. Men jag tog till sist klivet ut i livet efter att tvättat håret två gånger, rakat mig och dessutom rensat vattenlåset på vasken. Jag är snart redo att åka.

Jag är rädd. Allvarligt rätt rädd. För det är rätt att vara rädd nu. Jag får vara rädd. Jag vågar var rädd. För jag ska sätta mig i en situation som jag är livrädd för och dessutom visa upp min trasiga käft för en specialist på käftar. Det är helt enkelt en mental käftsmäll.

Så rädd är jag, men modig nog att vara det.

Det får gå som det vill. Jag är redo nu

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JSpGySQb_Ws&w=480&h=390]

Träffar: 1

8 tankar på “En förgiftad man talar om rädsla”

 1. Jag kan inte annat än tacka. För sådana vackra ord om mitt skrivande gör mig generad och satans i helvete jävla skit-glad. Och då har du gjort en väldigt god gärning :-)

 2. Det förstår jag verkligen verkligen och jag känner absolut inget läskrav. Men ända sedan jag hittade hit för första gången så har jag älskat ditt ordflöde och din makalösa talang till att få vad som helst att låta som ren och vacker poesi! Jag älskar dina ord och det finns inte många bloggar som jag är lika imponerad av!

  Däremot följer jag väldigt väldans massa bloggar, så jag ligger ofta efter i mitt flöde… 300 olästa inlägg är inte ovanligt att jag får försöka plöja igenom. Håller på att rensa ut bland dessa bloggar nu, men det tar emot, för alla har de något att ge mig. Tråkigt är dock att jag hamnar efter… och känner mig lätt stressad… vilket leder till att jag sällan kommenterar… och ja, you get the point…

  Men din blogg. Så länge den finns, så läser jag den. Du är en sann konstnär! Och dessa ord kommer från mitt hjärta.

  Kram! <3

 3. Tack, jag hoppas du förstår att mitt tack är ärligt och djupt. Det finns inget läskrav på min blogg men jag är ärligt talat glad för var och en som orkar ta sig igenom min härva av ord. Tack min vän.

 4. Nu är det ju fredag, jag ligger lite efter i mitt bloggläsande… Men jag hoppas verkligen att det gick bra för dig! Jag förstår din sits fullt ut, är lika skräckslagen och har genomgått nedsövning för att få hela käften vidgjord. Saknas också en del kindtänder.

  Du är modig, det är du sannerligen. :)

 5. Nä speciellt modig är jag då rakt inte. Men seg som gammalt torkat läder och dessutom rätt så galen :-)

Kommentarer är stängda.