En förvarning om kommande inlägg.

Det är snart dags att lämna en viktig förklaring till min/vår ekonomiska situation. Det ligger faktiskt inte bara slöseri och slarv från min sida bakom det hela. En stor del är svaghet från mig, brist på kraft att kämpa för det som är mitt. Kalla det dumhet.

Men jag kommer att skriva om allt det där i ett skyddat inlägg, det finns barn och andra människor att ta hänsyn till. Helst skulle jag vilja hänga ut en person, påvisa vilken sorts människa personen är. Men det får vara. I alla fall än så länge.

I övrigt? Jag har det bra.

Träffar: 0

2 tankar på “En förvarning om kommande inlägg.”

  1. Tja, om jag har det bra så sker det bara i korta skurar nu för tiden :-) Jag skickar lösen på mailen.

  2. glad att läsa att du har det bra!

    om jag får läsa lösenordsskyddat är jag ärad men förstår till fullo om du inte vill.
    kommer likväl fortgå att läsa dina ord ;)

Kommentarer är stängda.