En kommentar om kommentarer.

2012-04-27

13:59:50


Kommentarer.

Jag har nu fått höra från flera att det blivit knepigt att kommentera med det senaste systemet. Men jag behåller det ett tag till, för att kolla om jag kan få lite fart och fläkt på det eller om jag ska återgå till IntenseDebate igen.

Livefyre ska enligt experterna vara så bra att man kan slå in det i ett litet paket och ge det till grannen om idéerna tryter kring jul. Typ.

Så, ett tag till tänker jag krångla med er. Eller egentligen med mig själv eftersom jag riskerar att inte få ens en enda liten ynka kommentar om det knasar sig mer.

Mvh Bror Jonas Harald Carlzon, lidande poet och tramsartist.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

2 tankar på “En kommentar om kommentarer.”

  1. Hmm, skumt, ser du det här svaret då? Alltså, om du inte ser det så svarar du ju inte och svarar du så vet jag att du sett det. Enkel matematik :-)

  2. ptja, det verkar ju inte vara någon jätteidé att du svarar på de kommentarer du får i alla fall, jag kan inte se ett enda svar tyvärr :/ Eller så är det något du måste göra för att de ska synas, någon inställning någonstans?

Kommentarer är stängda.