En ny höst tillmötes.

2011-10-09

19:19:13


Jag har nog aldrig sagt det tidigare i mitt liv, men hösten är helt ok.

Som årstid betraktat kan jag njuta av den nu. November härskar visserligen framför mig, jag vet inte om jag kommer fall i år igen, men just nu känns det bara ok. Promenader med jycken, sparka i löv, känna doften av mylla, lyssna till regnet som faller på taket.

Allt är annorlunda. Min själ är sargad och skör, men den står på egna ben för första gången på 21 år. Den hotar mig inte längre med ond bråd död.  Jag har gått den tillmötes, döden,  den har hotat mig rent fysiskt, men på något sätt har jag duckat inför det slutliga. Jag är glad över det. Nu.


Vårt hem, vår trygghet.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.