En nybliven äkta make talar.

Så var vi då äntligen gifta.

Gårdagen var fantastisk. Jag har sällan varit så lycklig och tillfreds som jag var igår. Allt blev som vi drömt om. Allt från Marias hår och smink, jag var nykter och fin, mina barn var så fina och underbara, min mor var med oss, våra vänner omgav oss. Den efterföljande middagen på Sven Eriks restaurang var god utöver vad man kan tro att mat ens kan vara. Allt från inramning, vigselförrättare, omgivning och alla människor, allt det där gav oss en större gåva än någon kan tro. En perfekt vigsel.

Efter att själva ceremonin var klar gick jag och Den Helande Maria, min maka, och några av våra vänner och mina grabbar genom staden till restaurangen, där våra vänner väntande. Jag vet inte, jag tycker då själv inte att jag är värd all den där lyckan, men jag är tacksam in till döden för alla gåvor och alla glada skratt och goda samtal som omgav oss när vi åt.

Min äldsta son Daniel, min mor, Min älskade Maria, min vackra dotter och min yngste "lilla" son. De som jag håller hårdast om inuti mitt hjärta.
Min äldsta kloka son Daniel, min mor, Min älskade Maria, jag, min vackra dotter och min yngste “lilla” son. De som jag håller hårdast om inuti mitt hjärta.

Jag kan inte riktigt förstå hur livet bar mig hit. Jag som skulle vara borta före jag var 40. Jag trodde aldrig att livet kunde bli gott igen, men här sitter jag, världens mest tacksamma och glada och lyckliga och välsignade man. Jag brukar säga att jag är välsignad med tur och återigen har livet visat mig just det. Jag har tur. Jag har inte alltid förtjänat det, det kommer finnas andra tillfällen när jag faller och inte heller då förtjänar det. Men jag ska leva mitt liv renare och bättre och ta hand om mig själv och de jag älskar på ett bättre sätt än jag gjort tidigare.

Så, Tack universum. Det finns i all fall en människa på jorden som för tillfället är helt tillfreds med livet.

Jag väljer med att kopiera in en text jag skrev på fejan:


Ett enormt stort tack till allt som hjälpte oss att få en fantastisk, sprudlande, vacker dag igår, en dag full av kärlek, den mellan mig och Maria och den som alla ni spred. Tack mina underbara barn, Daniel, Alexander och speciellt till Emelie och hennes karl David som hjälpte min mor med allt för att göra min mor glad över både att få komma till frisören och klippa sitt hår och hjälp till och från bröllopet.

Ett stort tack till Tony Holm som gav oss möjligheten till en perfekt efterföljande middag med fantastisk stämning på Sveneriks restaurang med underbar mat, och med möjlighet till att Marias hår och smink blev fantastiskt.

Ett tack till EmmaCharlotta Magnusson som stod för tårtan. Tack till Åsa Ellison som hjälpte oss på allehanda sätt.

Jag har säkert glömt någon, så jag riktar ett stort tack till alla er som var med oss den här stora dagen när vi äntligen blev Jonas Och Maria. Tack även alla ni, många, som gratulerade oss här på facebook och på andra sätt.

Jag har säkert glömt någon, det gör man ju alltid, men jag hoppas alla vet och kan ta till sig vårt tack!

Era gratulationer och er hjälp och er medverkade gjorde vår dag perfekt!Ps: Jag har ingen som helst aning om varför Alexanders och Emmas namn blir överstrukna. Det var länge sedan jag kunde koda så jag låter det väl med sorg i blicken vara som det är. Tyvärr. Vet någon hur man får bort överstrykningen är jag tacksam.

Hits: 0

6 tankar på “En nybliven äkta make talar.”

  1. Tack för dina fina ord och låt mig beklaga sorgen efter din far. Han var en stor liten man.

  2. Ett stort grattis till er båda! Vad fina ni är! Jonas, jag är så stolt över dig! Detta värmer din gamla broders hjärta! Du förtjänar lycka och värme i ditt liv. Hälsa Vieno så gott från mig! Guds rika välsignelse till er fortsatta vandring tillsammans. Jag älskar sig Calle! Det vet ju du! Men jag skriver det ändå!

    (( KRAM )) Crille.

  3. Hurra hurra för er och härligt att ni fick en sådan super dag att minnas för alltid! Kram sara

Kommentarer är stängda.